MAATWERK SPECIAAL VOOR JOU

Niets zo mooi als een herinnering vertaald in een juweel voor altijd. Heb jij ook een herinnering die je wilt vereeuwigen? Of heb je een idee in je hoofd en kan je het nergens vinden? Er is zoveel mogelijk.

VOOR ALTIJD
Juwelen zijn er voor altijd en om speciale momenten te benadrukken. Voor zowel verlovingsringen als trouwringen, maar ook eigentijdse juwelen die jou perfect weerspiegelen.

Starten doen we met een wit canvas. Tijdens een eerste gesprek bespreken we wat jij verwacht. Met deze informatie maak ik een ontwerp waarna er gestart kan worden met het smeden van jouw juweel. Tijdens die eerste afspraak wordt er ook uitgebreid gesproken over de prijzen. Prijzen zijn over het algemeen erg afhankelijk van de detaillering, de grootte en het materiaal waarin het juweel gemaakt zal worden.

Stiekem al een tijdje aan het denken over een gepersonaliseerd juweel? Of heb je misschien nog vragen over het hele proces?

Vanaf nu kan je een vrijblijvende afspraak boeken om jouw idee samen met mij te overlopen. Dit kan in mijn atelier of via een videocall. Je kan ook steeds een berichtje achterlaten op onze contactpagina of ons een mailtje sturen!