Terugsturen

Bent u niet tevreden met uw aankoop of de maat wilt wijzigen? Laat het me weten via e-mail (hello@gaellehardy.be) voordat je het terugstuurt.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na je aankoop retourneren. Helaas, als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen restitutie aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

het herroepingsrecht is niet geldig voor:

Servicecontracten (zoals reparaties), na volledige uitvoering van de dienst.

Goederen die volgens klantspecificaties zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail met de mededeling dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing of uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een krediet op uw creditcard of originele betalingsmethode toegepast binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bank account opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepost.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@gaellehardy.be

Solden / koopjes (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoopartikelen,koopjes of solden niet worden terugbetaald.

Uitwisselingen (indien van toepassing)

We vervangen items alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op hello@gaellehardy.be en stuur je artikel naar: Bolderstraat 70, 3770 Riemst, België.

Verzending

Om je product terug te sturen, moet je je product verzenden naar: Bolderstraat 70, 3770 Riemst, België.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je item. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Vergeet niet me eerst per e-mail op de hoogte te stellen hello@gaellehardy.be